Hoşgeldin, Ziyaretçi! [ Giriş Yap

 

Avcılar Çıtır Manita Rana

  • Listelenen: 9 Mart 2016 15:20

Tanıtım:

Güzel kadın arayan ve seks isteyen erkek varsa o süre hepinize kucaklıyorum. Benim adım Rana. 173 boyunda olan ve 54 kilo gram ağırlığında olduğumdan çok aşırı seksi olan ve güzelliğimi de dillere destan olacak ve mükemmel olan bir bayanım. Sizler de zaten yukarılarda ki resimlerimi görmek istiyorsanız o süre benim resimlerime baktığınız zaman etkileniyorsanız o zaman benim resimlerimi görmeniz de gerekiyor.
Yolda geçerken göreceğiniz ve yolda sizleri etkileyen bir kadın oluyorsa o zaman sizlerin de beni gördüğünüz süre o yollarda gördüğünüz bayandan daha da güzel olduğum için kesinlikle en güzel bayan ben olduğum için seksi de geçirip seksliği yaşayacağız.
22 yaşında olan ve en güzel bayan olduğum için muhakkak sizler de benim bu gibi lolita ile tanışarak benimle görüşerek farklılığı da bulacaksınız. Sizin bu fanteziniz için de benle görüştüğünüz an fantezileriniz yardımıyla artık benimle beraber olabilirsiniz. kadınları bunun gibi olmadığımdan ve sadece sizler de benimle görüşerek bu isteklerin en iyisi de ben olacağım. Fantezilerinizi çıtır bir kadınla yaşamak istiyorsanız o süre çıtır olduğumdan muhakkak birlikte olacağız.

Etiket yok

392 total views, 1 today

  

Listing ID: N/A

Report problem

Processing your request, Please wait....

Cevap Yaz

Yorum yazabilmek için Giriş yapmalısınız.