Hoşgeldin, Ziyaretçi! [ Giriş Yap

 

Anal Güzeli Elit Canan

  • Listelenen: 9 Şubat 2016 21:25

Tanıtım:

İstanbul analseks yapmak isteyen tüm beylere merhaba, ben Canan, 24 yaşında ve iddialı bir bayanım. Aslen Arnavut’um ve 10 yıldır Beylikdüzünde yaşıyorum. Uzun boylu, alımlı ve sıcak kanlı biriyimdir. 54 kilo ve 1.77 boyunda, kumral, yeşil gözlü, muhteşem bir fiziğe sahip

Olarak profesyonelliğimi her ortamda konuştururum ve sizi her şekilde memnun ederim. Asla benden sonra başka biriyle olamazsınız. Aklınız hep bende kalır ve hep beni istersiniz. Yaşamak istediğiniz her fanteziyi benimle gerçekleştirebilir, istediğiniz mekanda doya doya eğlenebilirsiniz. Grup seks konusunda yalnız çalıştığımı ve herhangi bir kız arkadaşım olmadığını da söylemeliyim. Eşlere de hizmet veriyorum ancak gidilecek yere ve kişi sayısına göre rakamlar da artmaktadır.

Ücretim ile ilgili detaylı bilgiyi beni arayarak öğrenebilirsiniz. Prezervatif kullandığım için her türlü ilişkiye girebilirim. Bayanlara yönelik de gayet iddialı hizmetler veriyorum. Beni tanımak için resimlerime bakıp, profil bilgilerimi okuyabilirsiniz ama daha da yakından tanışmak için en iyisini yapıp beni hemen arayabilirsiniz.

Etiket yok

295 total views, 2 today

  

Listing ID: N/A

Report problem

Processing your request, Please wait....

Cevap Yaz

Yorum yazabilmek için Giriş yapmalısınız.