Hoşgeldin, Ziyaretçi! [ Giriş Yap

 

Beylikdüzü duşta sexs yapan elit Arzu

  • Listelenen: 10 Mart 2016 11:32

Tanıtım:

Herkese merhabalar diyorum. Benim adım Arzu. 173 boyunda olan güzelliği ile dillere destan olacak olan sizler de içtenliğimi görecek ve seksliğim sayesinde mutluluğumu da görmüş olacaksınız. Ben 23 yaşında olan ve 55 kilo gram ağırlığında olan çok hususi bir kadınım. eğer ki sizler de kendinizi benim benzeri özel olduğunuzu biliyorsanız o zaman sizlerle görüşmek istediğimi bilmenizi istiyorum.
Hayatımı az da olsa merak ediyorsanız ve hayatımın nasıl olduğunu merak ediyorsanız o süre sizlere biraz olsun bahsetmek istiyorum. Ben yeni bayanı olduğumdan, aklınızın karışmasını istemiyorum. Seks meselesi için son derece tecrübeli ve hayalimde olan zengin fantezilerim sayesinde muhakkak sizler bu fantezilerimi gördüğünüz zaman seksliğim yardımı ile mesut kalacaksınız.
Hayatım açısından sizlere bazı bilgilerimi vermek ve bunları sizlerle paylaşmak istiyorum. Her zaman makyajlı ve her zaman da bakımlı olan bir kadınım. Bu şayet ki sizi etkiliyorsa emin olun ki bana geldiğiniz zaman da sizinle birlikte olduğum süre boyunca bu bakımlı olmam sizi büyülemiş olacaktır.
Görüşmelerimi kendi evimde gerçekleştirdiğim bunun gibi bazı güvendiğim müşterilerimin evine de gidebilirim. fakat evine beni davet ederek çağıran misafirlerim bana extra ücret ödemek zorundadır. Bu sebepten dolayı  şekilde tek başıma yaşadığım ve son derece güvenilir olan gizliliğe önemli olduğu evimde görüşmelerimizi sizlerle beraber yapabiliriz.
Otel görüşmesi yapmak isterseniz dört ve ya beş yıldızlı bir otelde görüşme yapabilirim. Bunun dışında herhangi bir yerde görüşmek için beni çağırırsanız ben bu görüşmelere katılım gösteremeyeceğimden olacak ki isteklerinize de gelmemiş olacağımdır.
bundan böyle sizleri tercihiniz ve  bundan sonra sizleri güzelleşmeniz için bir çok aşırı kadın gibi ben sizlerin istekleriniz için birlikteliğe hazır olacağım.

Etiket yok

1069 total views, 1 today

  

Listing ID: N/A

Report problem

Processing your request, Please wait....

Cevap Yaz

Yorum yazabilmek için Giriş yapmalısınız.