Hoşgeldin, Ziyaretçi! [ Giriş Yap

 

Beylikdüzü genç lolita Işıl

  • Listelenen: 20 Şubat 2016 14:12

Tanıtım:

Genç lolita Işıl
İstanbul ilinde yalnızsanız ve sizler de benim kadar isterikli bir erkekseniz ve aynı şekilde de sizin de sekse ihtiyacınız varsa o zaman tam olarak doğru bir yerdesiniz. Benim adım Işıl. Güzel ve seksi bir kadınım. Çok güzel bir yüz ve resimlerimden de görmüş olduğunuz gibi çok güzel bir fiziğe sahibim. Eğer ki istediğiniz gibi bir bayan aradığınız zaman ben olduğum için ve beni gördüğünüz zaman ve ne kadar isterikli olduğumu da bileceğiniz zaman o kadar İstanbul escort kadını içerisinde seksi de benimle yaptığınız ve beni seçtiğiniz için çok mutlu olacaksınız.
Şimdi sizler eğer ki mavi gözlü ve sarışın bu özelliklerinin yanında bir de bakımlı bir kadın olmasını istiyorsanız tamamen kendinizi bana bırakıp tamamen sizler de benimle birlikte olmalısınız ki en güzel anları yaşamış olalım. Hayatımızı ve güzelliğimiz bu şekilde olacaktır. Evim Beylikdüzü ilçesindedir. Sizin geleceğiniz zaman her zaman evim çok hijyenik ve temiz olduğumdan ne zaman gelmek istediğinizi sadece telefonla söylemeniz gerekiyor.
Ben Işıl 21 yaşındayım ve tek başıma yaşıyorum. İstediğiniz her zaman müsait olurum. Sadece sizler gelmeden önce yarım saat kadar öncesinde haber vermelisiniz. Daha sonra ise sizler de benimle görüşmeleriniz son derece gizlilik içerisinde olacaktır. Siz yaptığınız bu ufak kaçamaktan herhangi birine söylemediğiniz sürece ben asla herhangi birine demeyeceğim.
Kondomsuz bir ilişki asla yaşamayacağım için sizler de benimle ilişki yaşayacağınız zaman tamamen kondom kullanarak yapmanız gerekiyor. Bunlar dışında da kesinlikle…

Etiket yok

268 total views, 1 today

  

Listing ID: N/A

Report problem

Processing your request, Please wait....

Cevap Yaz

Yorum yazabilmek için Giriş yapmalısınız.