Hoşgeldin, Ziyaretçi! [ Giriş Yap

 

beylikdüzü sınırsız hülya

  • Listelenen: 7 Şubat 2016 12:31

Tanıtım:

Hülya

İyi günler yakışıklı bey efendi ve güzel huylu erkekler. Benim adım Hülya. Seksi bir kadınım ve 28 yaşındayım. 172 boyunda ve 55 kilo gram ağırlığında olan bir kadınım. Saçlarım uzun ve belime kadardır. Aynı zamanda da esmer bir kadınım. Bu esmerliğimi zaten sizler de güzelliğimi gördüğünüz zaman anlayacaksınız.

Resimlerim kendime ait ve gayet amatörce çekilmiş olan resimlerdir. Benim bu resimlerim sayesinde sizler de eğer ki etkilendiğiniz zaman beni tanıyıp beni görüp beni isteyip beni arayacaksınız. Bu isteğiniz olunca beni arayacak ve beni görecek olduğunuz zaman kesinlikle kendinizden geçip bir seksi de yaşayıp sizler de bu sayede hayatınızın değişmesini de sağlayacaksınız.

Güzel bir kadın olduğum için sizlerin güzelliğimden faydalanarak seks geçirmeniz de yaramış olacaksınız. Bu zevkin ne demek olduğunu da sizler istediğiniz zaman anlamanız için sizlere fırsat sunmuş olacağım.

En çok istediğim sizlerle birlikte olmaktır. Kesinlikle bu isteklerim sizinle gerçekleşmek olacaktır.

Ama sizin seks istediğiniz gibi olabilmesi de sadece benimle olabilir. Fantezileriniz benim için bir emir olacaktır. Görüşmelerim de en çok oral yapıyorum. Ve bu ilişkilerim kesinlikle çabuk bitmiyor. Sizler de zevk alacaksınız ve sizler de çabucak fantezilerinizin olmasını istemiyorsanız o zaman beni tercihiniz doğru tercih olacaktır.

Görüşmelerim otellerde ve evimde gerçekleştiriyorum. Randevu şeklinde çalışıyorum. Kesinlikle pat diye evime gelmeyin. Ve telefonlarda da ücret konusunda kesinlikle bana pazarlık yapmayın. Anal ilişki ters ilişki ve kondom olmadan bir ilişkinin yaşamasını istemiyorum.

Etiket yok

344 total views, 4 today

  

Listing ID: N/A

Report problem

Processing your request, Please wait....

Cevap Yaz

Yorum yazabilmek için Giriş yapmalısınız.