Hoşgeldin, Ziyaretçi! [ Giriş Yap

 

Esenyurt kondomsuz kalan Elit Ayça

  • Listelenen: 28 Şubat 2016 14:19

Tanıtım:

Hepinize selamlar ve kucak dolusu sevgilerimi de sizlere iletiyorum.
Ben Ayça adında içten kalan bir kadınım. Benim hayat anlayışım için sizlere biraz bilgi verip sizlerle görüşmek istediğimin nedenlerini yazmak istiyorum. Bu nedenler sonucunda sizler de bana hak verecek ve benimle tanışarak keyiflenmiş olacaksınız.
Şimdi benim kendime ait olan Esenyurtde evimde bulunmaktadır. Sizlerin nerede görüşmek istiyorsanız o zaman orada daha kolayca buluşmuş olacağız. Hijyen kurallarına çok dikkat eden ve temiz bir kadınım. Sizler de zaten ne kadar bakımlı bir vücuda sahip olduğumu resimlerden görüyorsunuzdur. Bu yüzden en doğru kararın da ben olacağıma eminim. Artık sizler de bu isteğiniz için beni aramaktan asla çekinmeyiniz.
Güzel bir kadınım ben ve bu güzelliğim sizlerle bütünleştiği zaman ortaya sadece alacağımız zevk çıkacaktır. Hem siz zevk alacaksınız hem de ben aşırı bir zevk sahibi olduğumdan bu aldığım zevklerin fazlasını da sizlere yansıtmış olacağım.
Görüşmeler için telefondan aramanız gerekmektedir. Sabah 10 gibi telefonlarıma cevap veriyor ve gece yarısına kadar da benim telefonlarım açık oluyor ve sizlere yanıt veriyorum. Şimdi görüşmelerim için de gecelik olabiliyor ama bu gecelik benim misafirim olursanız daha önceden sizler bana ulaşarak benimle görüşme istediğiniz zamanı olarak bildirirseniz sizlerle ertesi gün görüşmeler yapabilirim.
Seks kuralsız olduğu zaman daha da zevk aldığınızı düşündüğüm için sizler de bu kurallarımız için mutlaka istediğinizi yapacağınız zaman her içtenliğinizle de tanıştığınız bayanlara benzemeyip, tamamen gizlilik içerisinde ve hijyen içerisinde sizinle en güzel bir geceyi de geçireceğim.
Telefondan tüm bilgilerimi alacağınız gibi ücret bilgisi ya da ev adresimi de tam olarak öğrenmek için aramanız yeterli olacaktır.

Etiket yok

291 total views, 1 today

  

Listing ID: N/A

Report problem

Processing your request, Please wait....

Cevap Yaz

Yorum yazabilmek için Giriş yapmalısınız.