Hoşgeldin, Ziyaretçi! [ Giriş Yap

 

İkitelli Masöz Bomba Feliz

  • Listelenen: 10 Mart 2016 11:23

Tanıtım:

öncelikle sizlere selamlar iletiyor ve sizlerin bana ulaşabilmenizi de istiyorum.
Benim adım Feliz. 25 yaşında olan ülke dışında özel şekilde masaj eğitimi almış olan bir kadınıyım. Sizler yorulan bedeninizi sadece bana emanet ettiğiniz zaman ben o yorulan bedeni rahatlatmak için şifalı ellerimle dokunduğum zaman sizler de masaj sonrası arada ki büyük farkı görmüş olacaksınız. Sizler de çevreniz de gerçekten sizlere hususi masaj yapacak olan bir kadın aradığınız zaman sizlere profesyonel şekilde maksimum masajları da yapacağım.
Daha önce masaj yaptırıp da sizin paranızı alarak sizlere uzman masaj yapmayan kadınlarına itimat sıkıntısı yaşadığınızdan dolayı ben bu itimat sorununuzu yine sizlere kazandırmış olacağımdır. dilediğiniz gibi bir masaj sonrasında sizler de keyifle seks yapacaksınız. Bir durup düşündüğünüz zaman hem yorulan bedeninizi rahatlatacak hem de sizin haz almanızı da sağlamış olacağımdır.
171 boyunda 60 kilo ağırlığında olan bayanım ve memleket dışından satın aldığım özel kayganlaştırıcılarım yardımı ile size dokunduğum süre keyiflenecek ve sizler de istediğiniz bir masaja ulaşmış olacaksınız. bununla birlikte daha sonradan kondom kullanarak ekstra bir ücret ödemeniz sonucunda sizinle seks yaparak sizinle haz alarak güzel bir gün ve çok aşırı güzel bir keyif geçirtmiş olacağım.

Etiket yok

567 total views, 1 today

  

Listing ID: N/A

Report problem

Processing your request, Please wait....

Cevap Yaz

Yorum yazabilmek için Giriş yapmalısınız.