Hoşgeldin, Ziyaretçi! [ Giriş Yap

 

Ukraynalı Sarışın Afet Maya

  • City: istanbul şirinevler
  • Listelenen: 9 Şubat 2016 22:04

Tanıtım:

Selamlar, ben Maya, aslen Ukraynalıyım ve  olarak sizlerin karşısındayım. Güzel ve genç bir escorttan elit seks hizmeti almak isteyen beyler hemen profilimi ziyaret edebilirler.

Benimle beraber olmak için lütfen saygı ve nezaket kuralları içinde olunuz ki karşılıklı zevk içinde zaman geçirebilelim. 22 yaşındayım ve ince bir fiziğe sahibim. Kumral, ela gözlü, kibar ve iyi eğitimli bir bayanım, bu nedenle iyi mekanlarda görüşmek isterim. Otellerde çok seçiciyim ve evimin dışındaki yerlerde ücretim de farklılaşır.

Bu gibi durumları ve detayları profilimdeki telefon numaramı arayarak hemen öğrenebilirsiniz.  hizmetimi verirken, günde en fazla 2 kişi ile görüşürüm çünkü çok seçiciyimdir. Asla herkesle görüşmem ve aşırı ısrardan da hoşlanmam. Seksi olduğum kadar asil bir bayan olduğumdan, beraber olacağım kişilerin de elit beyler olmasını tercih ederim. Kondom kullanarak ilişki kurduğum için herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız ve güvenilir bir cinsel deneyim elde edersiniz. Haz dolu ve güzel bir tecrübe yaşamak istiyorsanız hemen beni arayın.

Etiket yok

307 total views, 1 today

  

Listing ID: N/A

Report problem

Processing your request, Please wait....

Cevap Yaz

Yorum yazabilmek için Giriş yapmalısınız.