Hoşgeldin, Ziyaretçi! [ Giriş Yap

 

Topkapı Anal Bomba Naz

  • City: istanbul topkapı
  • Listelenen: 9 Şubat 2016 22:12

Tanıtım:

Dolgun ve seksi kalçalar arayan, anal sekse düşkün erkeklere selamlar, ben Naz.

Muhteşem fiziğimle ve size sunacağım harika cinsel hizmetimle karşınızdayım. Benimle tanıştığınızda daha önce yaşadığınız her şeyi unutacak ve çok farklı heyecanlar tadacaksınız. Geleneksel güzellerin dışında, albenisi yüksek biriyim ve sizi her açıdan memnun ederim. 22 yaşında, İzmirli orijinal sarışın bir   bayanım.

Anal seks konusunda profesyoneli ve iddia ediyorum daha önce asla benzer bir deneyim yaşamadığınızı düşüneceksiniz. Size zevk vermek için elimden gelenin dışında çok özel uygulamalar da yapacağım için benimle tanışma fırsatı yakaladığınızda kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Prezervatif olmadan birliktelik yaşamıyorum ve genellikle görüşmeler için 4-5 yıldızlı otelleri tercih ediyorum. Kısa süre içinde en harika seksi yaşamak isteyenlere de, uzun sevişmelerden hoşlananlara da harika muamelelerim vardır.

Resimlerim benimdir ve görüştüğümüzde daha da güzel olduğumu göreceksiniz. Seks konusunda size neler yapabileceğimi ve yaşatabileceğimi tahmin etmek yerine, hemen beni arayıp kadife gibi sesimle tanışıp randevu alabilir, geceye hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz.

Etiket yok

335 total views, 2 today

  

Listing ID: N/A

Report problem

Processing your request, Please wait....

Cevap Yaz

Yorum yazabilmek için Giriş yapmalısınız.