Hoşgeldin, Ziyaretçi! [ Giriş Yap

 

Kayaşehir Travesti Bayan Duygu

  • Street: istanbul
  • City: Kayaşehir
  • Listelenen: 8 Şubat 2022 07:07

Tanıtım:

23 yaşındayım, son bir senedir Kayaşehir Travesti Bayan görüşmeleri yapıyorum. Son bir senedir mutluyum, kendimi iyi hissediyorum diyebilirim. İstanbul escort olmak gerçekten de tam bana göre bir durum. Neden daha önce buna cesaret edemedim anlamam? Hani sizi biraz geç buldum ya? Deliliklerle açığı kapatıyorum. Çok deli sevişirim! Ama asla kondomsuz seks yapmam. Çünkü ben hem sizin sağlığınızı önemsiyorum hem de kendi sağlığımı. Bu arada ben biseksüel grup sekslere varana kadar her şeye varım! Hatta a, p ya da isteğe göre bir seks içinde AP olabilirim, siz ne arzu edersiniz.

Biseksüel Grup Sekslere Varana Kadar Her Şeye Varım!

Bebeğim ara beni, sohbet edelim. Kayaşehir Travesti Bayan ilanımda sana kendimi ne kadar iyi anlatabilirim? Yazı var burada sadece, oysa ben gerçek bir aşk kadınıyım ve asla sadece yazılarak, çizilerek anlatılamam. Eğer beni yaşar, benimle bir şeyler yaşarsan o zaman işte ne tatlı bir şey olduğumu anlarsın. Sana telefonumu vereceğim ama hiç ajanslarla işi olmayan, kendi halinde biriyim.

Yani her arayana hemen cevap veremiyorum, bu anlamda seni de az bekletirsem kusura bakma. Ben beklemeye değer bir travestiyim, bu kesin. Üstelik eğer sürekli aramak yerine güzel bir mesajla selam gönderirsen ben zaten kısa zamanda sana dönerim, hiç endişen olmasın.

Etiket yok

644 total views, 3 today

  

Listing ID: N/A

Report problem

Processing your request, Please wait....

Cevap Yaz

Yorum yazabilmek için Giriş yapmalısınız.